Eier eller driver du et utested?

image/svg+xml

Vær synlig på rett sted!

Detaljert informasjon om ditt utested

Blir du en av oss, vil du være synlig og tilgjengelig i den mest komplette appen utelivet har å by på. Når utestedet ditt er registrert i Moodie-appen, vil både ditt utested og dine fremtidige arrangementer bli presentert for brukerne på en elegant og stilfull måte.

Detaljert oversikt

Hold gjestene dine oppdatert

Du legger selv inn den informasjonen du ønsker at brukerne skal få med seg i profilen til ditt utested. Dermed sørger du for at gjestene dine alltid er oppdaterte på det som skjer, og at de får med seg alle fremtidige arrangementer, konserter og happenings.

Alltid oppdatert

Gjesteliste

Si farvel til lange gjestelister laget av papir. Vi har laget elektroniske gjestelister, slik at lange køer ikke skal hope seg opp ved døra!

Gjestelisten
tickets Created with Sketch.

Salg av billetter for utesteder: selg billetter enkelt!

Moodie gjør det enkelt for deg som skal selge billetter. Si FARVEL til en ekstra skanner og/eller kortterminal. Det blir ikke enklere! Billettene aktiveres med kun ett swipe i døren. Gjennom vårt supereffektive system får du også full oversikt over hvem som har kjøpt billetter og hvem som ble aktivert. Selg billetter til alle dine events gjennom Moodie-appen nå!

Moodie que
image/svg+xml

Hvordan kan Moodie hjelpe ditt utested?

Registrer ditt utested i Moodie nå! Helt gratis!

Registrer deg her