Bestille taxi

Bestille taxi

Moodie har gjort det enkelt å bestille taxi! Med vårt unike samarbeid med Oslo Taxi, har det aldri vært enklere å bestille. Last ned Moodie-appen, og få førsteprioritet i køen og en gjennomsnittlig ventetid på to minutter.

Last ned appen her:

Bestill taxi i Moodie-appen

Ved å bestille en taxi i Moodie-appen, vil du få en gjennomsnittlig ventetid på kun 2 minutter. Taxisjåføren vil få beskjed om din lokasjon gjennom appen, og du behøver derfor ikke å huske på adresser eller bruke tid på å forklare veien.

Moodie har et tett samarbeid med Oslo Taxi, så du vil alltid bli prioritert først i taxikøen – uansett hvor du skal plukkes opp. Glem redselen for å ringe eller for å stå i lang kø. Du får alltid førsteklasses behandling gjennom Moodie!

Kom trygt hjem i en taxi. Sammen med Oslo Taxi ønsker vi å skape et trygt uteliv.

Les mer om samarbeidet her.

Andre tjenester i appen

Moodie har designet en app som skal effektivisere og forenkle utelivet. For deg betyr dette at du skal ha tilgang til alt du trenger i kun én app.

Laster du ned appen og registrerer deg nå, vil du få tilgang til eksklusive tilbud og være den første til å vite når det neste store skjer.

Vi samarbeider med noen av de største utelivsaktørene, noe som betyr at du vil motta byens beste utelivstilbud. Bli en av oss, du også!

Les mer: Billetter.

Hvem er Moodie?

Vi i Moodie har en visjon om å skape gode utelivsopplevelser, der alle føler seg inkludert til enhver tid. Derfor har vi utviklet en app der du enkelt kan:

  • Finne informasjon om utesteder og kommende arrangementer
  • Se hvor vennene dine befinner seg ute på byen
  • Få førsteprioritet når du bestiller taxi
  • Gjøre kvelden til en uforglemmelig opplevelse fra start til slutt!

Appen inkluderer både iOS og Android, samt en egen webplattform der utelivsaktører kan administrere innholdet på sin profil, promotere arrangementer, og holde en dialog med sine gjester.

Drifter du et utested og ønsker å være synlig i appen? Les mer om hvordan du registrerer deg her! Kanskje det neste store blir Moodie X deg?